Innerlijke rijkdom.

achter1

Innerlijke rijkdom is een beetje zoals deze foto, het zit verscholen achter de regendruppels, achter de mist. Achter de stormen van’t leven ontdek je je innerlijke rijkdom. Je weet dat er iets zit dat je “rijker” maakt, het is nog niet zichtbaar, het vraagt lef om het te zien en te laten zien, het vraagt moed om in het licht te gaan staan, zonder franjes zonder poespas.

 De vage contouren van je innerlijke rijkdom worden duidelijker hoe meer je achter de regendruppels durft kijken, als je voorbij de sluier kijkt, het lijkt of je het donkere instapt, in werkelijkheid stap je in het licht, het licht dat schijnt op je innerlijke rijkdom, het licht dat schijnt door je innerlijke rijkdom, de innerlijke rijkdom die nooit opdroogt, de rijkdom die je wil delen.

                                                          Vertrouw op je innerlijke rijkdom,                                                                    jouw licht hebben we ook nodig om hier te groeien  !

© Ivette Braem  17 januari 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: